Gratis ontwikkeladvies 45-plussers: Nadenken over je toekomstbestendigheid

Je bent tevreden over je werk. Maar hoe ziet dit er over 5 of 10 jaar uit? Wat is nodig om in de toekomst tevreden te blijven? Kun je en je wil meer dan je nu doet?  Hoe ziet je werk eruit over 5 jaar, ben je dan nog interessant voor de arbeidsmarkt? Heb je al een plan hiervoor?

Ontwikkeladvies, wat heb je eraan, wat levert het op?
Tijdens het Ontwikkeladvies krijg je kosteloos, in een veilige omgeving, een op maat gemaakt advies. In een drietal gesprekken van 1.5 uur, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een bruikbaar Ontwikkelplan opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Hiermee krijg je een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend in de toekomst verder kunt gaan.

Subsidieregeling, gratis voor deelnemers 45+
Het Ontwikkeladvies wordt sinds begin dit jaar gesubsidieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen. De belangstelling om hier aan mee te doen is groot.

Ontwikkeladvies, subsidie voor de volgende beroepsgroepen?
Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor jou, als je vijfenveertig jaar of ouder bent, en je gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam ben.

Ontwikkeladvies door BLCC Loopbaanbegeleiding in Bennekom en omgeving
BLCC Loopbaanbegeleiding is 25 jaar werkzaam voor uiteenlopende doelgroepen en opdrachtgevers. Naast ontwikkeladvies biedt BLCC outplacement, loopbaanoriëntatie, beroepskeuzebegeleiding  en coaching aan.

Aanmelden voor Ontwikkeladvies is eenvoudig
Aanmelden voor ontwikkeladvies is heel eenvoudig. Het aanmelden en de subsidieaanvraag verloopt via BLCC Loopbaanbegeleiding. Jij hebt hier geen omkijken naar. Als je geïnteresseerd bent maak dan een afspraak met BLCC | Jef van Beckhoven 0318418051 of mail naar info@loopbaanbegeleiding.info.

 

 

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC