BLCC Loopbaanbegeleiding kan u helpen wanneer onderstaande vragen u bezighouden:

  • Wilt of moet u van baan veranderen?
  • Wilt u graag meer voldoening in uw werk en goede loopbaanperspectieven?
  • Staat u voor een studie-of beroepskeuze?
  • Zijn er ontwikkelingen bij uw werkgever waardoor u naar ander werk gaat zoeken?
  • Twijfelt u al jaren of u die droom kunt realiseren en wat u kan brengen
  • Wilt u uw werk en loopbaan onder de loep wilt nemen, omdat uw privé omstandigheden zijn veranderd?

Al deze vragen of twijfels kunnen u aardig bezighouden of in de weg zitten om stappen te nemen. Het kan anders, er is goede loopbaanbegeleiding mogelijk!

Persoonlijke coaching

Bij BLCC Loopbaanbegeleiding krijgt u een persoonlijk coaching- of loopbaanbegeleidingstraject, dat volledig wordt afgestemd op uw situatie. We maken in onderling overleg een plan voor het traject en u houdt zelf de regie door zelf een actieve inbreng te hebben. Jef van Beckhoven is de drijvende kracht achter BLCC Loopbaanbegeleiding, en heeft de afgelopen 35 jaren als loopbaancoach vele honderden mensen individueel begeleid in hun keuzeproces naar ander werk of de gewenste verandering. Daarnaast heeft hij vele loopbaantrainingen verzorgd voor uiteenlopende groepen.

BLCC Loopbaanbegeleiding

Deze persoonlijke aanpak van BLCC Loopbaanbegeleiding werd eerder met een klanttevredenheid van 8,2 tot 8,5 gewaardeerd. De diensten van BLCC zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering door het Career Management Institute, CMI. Hiermee maakt BLCC Loopbaanbegeleiding, die zich richt op de regio Ede, Veenendaal, Wageningen en Nijmegen, samen met enkele honderden collega’s deel uit van de Nederlandse top in loopbaanbegeleiding. Ook voor loopbaanbegeleiding Wageningen kunt u bij Jef van Beckhoven terecht.

Wilt u weten wat BLCC voor u kan betekenen, vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via info@loopbaanbegeleiding.info of bel 0318 – 41 80 51

Ga naar contact

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - BLCC