Jef van Beckhoven

Jef van Beckhoven is de oprichter en drijvende kracht van BLCC Loopbaanbegeleiding. Jef behaalde na zijn studie aan de Wageningen Universiteit een pedagogische aantekening Biologie en werkte twee jaar als docent in het middelbaar beroepsonderwijs. Hij maakte daarna een overstap naar de wereld van projectmanagement en werkgelegenheid en zette onder meer 150 innovatieve projecten voor werkloze hoger opgeleiden op bij uiteenlopende organisaties. Hierbij verzorgde hij de werving van kandidaten in samenwerking met MKB-bedrijven en grotere organisaties . Tijdens de detachering begeleidde hij de kandidaten zodat zij hun loopbaan succesvol konden voortzetten.
Samen met het hoofd personeelszaken van WUR ontwikkelde hij een innovatieve Leergang Arbeidsmarkt voor afstuderenden van de universiteit. In deze tijd was hij een pionier op dit gebied van loopbaanbegeleiding voor studenten.

Vanaf 1992 werkt Jef zelfstandig als loopbaanadviseur en trainer. Hij volgde een driejarige opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie ( ITIP) vervolgd met een opleiding Transactionele Analyse,  gecombineerd met NLP, NLP-masters, Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen.

De waarde die hij hecht aan kwaliteit voor de cliënt komt tot uitdrukking in zijn certificering, sinds 2007, als loopbaanadviseurs bij Career Management Institute Netherlands (CMI) en sinds 2021 bij NOLOC,  deelname aan intervisie met vakgenoten en werkgroepen bij CMI en NOLOC. Daarnaast volgt hij regelmatig workshops, trainingen en neemt hij deel aan congressen op het gebied van loopbaan en coaching. V

Eerder was Jef een van de belangrijke drijvende krachten bij het initiatief en organisatie bij de Dag van de Loopbaan bij het NOLOC. Ook was hij actief binnen het Laboratorium voor loopbaanadviseurs ( NVO2), het ontbijtnetwerk Gelderland voor loopbaanadviseurs .

Gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional

Jef van Beckhoven is sinds 2007 als Register Loopbaanprofessional gecertificeerd door CMI/Noloc. Sinds 2021 is de naamgeving  veranderd in Register Loopbaanprofesional Noloc Gecertificeerd. Zijn deskundigheid, bijscholing en ervaring werd elke 3 tot 4 jaar getoetst. Hij was actief als mentor en als assessor bij de certificering en recertificering.

BLCC Loopbaanbegeleiding werkt volgens de Noloc gedragscode :
NOLOC-Gedragscode

Voor meer informatie kijk ook op: nl.linkedin.com/in/jefvanbeckhoven/

Voor meer informatie mail naar info@loopbaanbegeleiding.info of bel 0318 – 41 80 51

Ga naar contact

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC