Loopbaanoriëntatie met BLCC

Loopbaanoriëntatie helpt als u zich afvraagt u nog wel op de juiste werkplek zit. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst de helft van de werknemers in Nederland zich geregeld vragen stellen als: ben ik toe aan een andere baan? Blijf ik hier of stap ik over naar een andere werkgever? Kan ik mijn werkplek op een andere manier invullen? Ga ik voor mezelf beginnen?

Loopbaanoriëntatie in 7 gesprekken

Voor wie een echt antwoord wil op deze vragen en een nieuw perspectief op werk zoekt , biedt een serie loopbaanoriëntatiegesprekken bij Jef de gelegenheid om met een extern deskundige de situatie eens tegen het licht te houden.

We bekijken uw werksituatie van verschillende kanten en werken binnen maximaal 7 gesprekken toe naar een concreet actieplan, waarmee u direct aan de slag kunt. U bepaalt het tempo. De regie ligt volledig bij u.

Zie ook:

Outplacement
Tweedespoortraject

Maak een afspraak

Een eerste verkennend gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Wanneer u zelf de kosten van het traject voor u rekening neemt dan zijn deze kosten onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Lees meer>

BLCC Loopbaanbegeleiding is gevestigd in Bennekom en werkt in de ruime regio rond Ede, Veenendaal, Wageningen, Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen,

Voor meer informatie  mail naar info@loopbaanbegeleiding.info of bel 06 -16357565

Ga naar contact

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC