U bent ziek geweest en kunt niet meer terugkeren naar uw oude werkplek. Uw werkgever heeft ook geen ander werk voor u. Dan is een  tweedespoortraject voor u interessant, betaald door de werkgever of verzekering.

Een succesvolle invulling van tweedespoortrajecten vraagt om maatwerk en een loopbaancoach met ervaring, deskundigheid en kennis van de lokale arbeidsmarkt. En liefst ook een coach met netwerkcontacten in de regio (Ede en Veenendaal), met gemakkelijke ingangen bij potentiële werkgevers. De zoektocht naar een nieuwe functie kan hierdoor veel eenvoudiger en sneller tot resultaat leiden.

Verandering en herontdekking kwaliteiten

BLCC Loopbaanbegeleiding heeft deze zaken in huis en kan u een passend aanbod doen. We richten ons vooral op twee zaken:

  • Omgaan met de verandering: verwerking van teleurstelling, en het verlies van baan en werkomgeving. Voor u aan nieuw werk begint, is ook tijd nodig om te verwerken dat u – soms zelfs voor langere tijd – niet meer kunt doen wat u altijd deed.
  • Loopbaanbegeleiding die zich richt op het ontdekken van uw kwaliteiten en mogelijkheden voor nieuw werk. Waar ligt uw plezier in werk?

BLCC vertaalt dit alles in concrete stappen naar passend werk. Cliënten kunnen gebruikmaken van vragenlijsten en loopbaantesten, we bespreken wat de resultaten voor u betekenen, en maken een plan voor de vervolgstappen. Ook in de vervolgstappen kunt u op onze begeleiding rekenen.

Na een (kosteloos) intakegesprek zal, in overleg met cliënt en opdrachtgever, een plan van aanpak worden gemaakt, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Het plan van aanpak moet aan een aantal kwaliteitseisen voldoen om te zorgen dat het traject ook voldoet aan de eisen die het UWV stelt .Hiervoor werkt BLCC Loopbaanbegeleiding  samen met  Lagarde&You. Dit bureau heeft heeft heeft veel expertise met de juridische aspecten van een tweede spoortraject en met de samenwerking met het UWV.

Zie ook:

Outplacement
Loopbaanorientatie

Voor meer informatie mail naar info@loopbaanbegeleiding.info of bel 0318 – 41 80 51

Ga naar contact

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC