Loopbaancoach Ede: Jef van Beckhoven

Loopbaanbegeleiding nabij Ede: Jef van Beckhoven geeft cliënten verschillende keuzes aan loopbaancoaches in Ede en omgeving. Enkele loopbaancoaches onderscheiden zich door kwaliteit voor de klant voorop te stellen te stellen en hebben zich uitgebreid laten certificeren. Zij zijn in staat om een goed antwoord te geven op uw loopbaanvragen. Een van die loopbaanprofessionals is Jef van Beckhoven. Jef is al 35 jaar actief als loopbaancoach in Ede en de omgeving daarvan.

Stel uw loopbaanvraag aan Jef

Welke loopbaanvragen heeft u?

Jef van Beckhoven helpt u bij vragen rond uw loopbaan.  Ook als u al langere tijd naar uw zin werkt. U kunt te maken hebben met een reorganisatie of wordt herplaatsingskandidaat. Andere redenen om stil te staan bij uw loopbaan:

  • U wilt meer uit uw loopbaan halen.
  • Uw privésituatie is veranderd, en wilt de werk/privé balans beter op elkaar afstemmen.
  • De loopbaanwens die u allang heeft wilt u omzetten in daden.
  • U hebt het idee dat uw meer kunt dan u nu kunt laten zien.
  • Een prachtige vacature of een mooie prikkelt u, maar u bent onzeker of en hoe u dit moet aanpakken.

Als deze vragen u bezighouden, bespreekt u dit met uw familie en vrienden. Soms hebt u toch behoefte om een loopbaanadviseur of loopbaancoach in uw regio te raadplegen. Een loopbaancoach kan u helpen om helder beeld te krijgen wat u wilt, wat u kunt en wat u belangrijk vindt, en hoe u dat kunt realiseren op de arbeidsmarkt.

Deskundige en betrouwbare loopbaancoach

Nederland telt meer dan 15.000 loopbaanadviseurs. Hoe vindt u een deskundige en betrouwbare loopbaancoach in Ede of een andere regio? Een belangrijke website waar u betrouwbare en deskundige loopbaanadviseurs kunt vinden is die van CMI-nl. Op basis van de plaatsnaam Ede kunt u gecertificeerde loopbaanadviseurs vinden in de omgeving Ede, Wageningen, Bennekom, Veenendaal, Barneveld en Renkum. Op de website vindt u informatie over loopbaanadviseurs die vele jaren ervaring hebben, zich houden aan een gedragscode en veel waarde hechten aan kwaliteit voor u. Hun kwaliteit wordt elke drie jaar intensief getoetst. Het allerbelangrijkste is dat er een goede klik tussen u en de loopbaanadviseur.

Maak een afspraak

Een passend loopbaantraject

Bij BLCC Loopbaanbegeleiding krijgt u een persoonlijk coaching- of loopbaanbegeleidingstraject, dat volledig wordt afgestemd op uw situatie. In het intake gesprek verhelderen we uw vraag en krijgt u zicht op de invulling van een passend loopbaantraject. We maken in onderling overleg een plan voor het traject en leggen dit vast in een overeenkomst. U houdt zelf de regie door zelf een actieve inbreng te hebben. De omvang van de loopbaantrajecten variëren van enkele gesprekken bij beroepskeuze en loopbaanoriëntatie tot maximaal een jaar bij outplacement.

De investering

Een investering in een loopbaantraject is een investering in uw toekomst. Aangezien BLCC Loopbaanbegeleiding maatwerk levert, wordt per traject een begroting gemaakt op basis van €100 per uur ex BTW. In de meeste situatie vergoedt de werkgever de kosten. Deze kan de kosten verrekenen met de transitievergoeding. Wanneer u de kosten zelf moet betalen zijn er mogelijkheden om de kosten boven €250 (inclusief BTW) van de belasting af te trekken als scholingskosten. Jef kan u hier verder over informeren.

Maak een afspraak

BLCC is gevestigd in Bennekom en richt zich met loopbaanbegeleiding op de regio, waaronder Arnhem, Wageningen, Ede, Veenendaal en Apeldoorn.

Bent u benieuwd wat Jef van Beckhoven voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een eerste verkennend gesprek. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC