Loopbaanbegeleiding nabij Ede geeft cliënten verschillende keuzes aan loopbaancoaches in Ede en omgeving. Enkele loopbaancoaches onderscheiden zich door kwaliteit voor de klant voorop te stellen te stellen en hebben zich uitgebreid laten certificeren. Zij zijn in staat om een goed antwoord te geven op uw loopbaanvragen. Een van die loopbaanprofessionals is Jef van Beckhoven. Hij is al 35 jaar actief in Ede en Omgeving.

Stel uw loopbaanvraag aan Jef

Welke loopbaanvragen stelt u aan Jef als loopbaancoach nabij Ede?

Jef als loopbaancoach nabij Ede kan u helpen wanneer u om wat voor reden dan ook wordt geconfronteerd met de vraag: Hoe ga ik verder met mijn loopbaan? Ook als u al langere tijd naar uw zin werkt. Die redenen kunnen te maken hebben met een reorganisatie en u wordt herplaatsingskandidaat. Andere redenen om stil te staan bij uw loopbaan kunnen zijn:

  • U wilt meer uit uw loopbaan halen.
  • Uw privésituatie is veranderd, en wilt de werk/privé balans beter op elkaar afstemmen.
  • De loopbaanwens die u allang heeft wilt u omzetten in daden.
  • U hebt het idee dat uw meer kunt dan u nu kunt laten zien.
  • Een prachtige vacature of een mooie prikkelt u, maar u bent onzeker of en hoe u dit moet aanpakken.

Als deze vragen u bezighouden, bespreekt u dit met uw familie en vrienden. Soms hebt u toch behoefte om een loopbaanadviseur of loopbaancoach in uw regio Ede te raadplegen. Een loopbaancoach kan u helpen om helder beeld te krijgen wat u wilt, wat u kunt en wat u belangrijk vindt, en hoe u dat kunt realiseren op de arbeidsmarkt.

Deskundige en betrouwbare loopbaancoach vinden

Voor u contact opneemt met een loopbaancoach in Ede, heeft u zich verdiept in het aanbod aan loopbaanadviseurs. Nederland telt meer dan 15.000 loopbaanadviseurs. Hoe vindt u een deskundige en betrouwbare loopbaanadviseur in uw regio? Een belangrijke website waar u betrouwbare en deskundige loopbaanadviseurs kunt vinden is die van CMI-nl. Op basis van de plaatsnaam Ede kunt u gecertificeerde loopbaanadviseurs vinden in de omgeving van Ede, Bennekom, Veenendaal, Barneveld en Renkum. Op de website vindt u informatie over loopbaanadviseurs die vele jaren ervaring hebben, zich houden aan een gedragscode en veel waarde hechten aan kwaliteit voor u. Hun kwaliteit wordt elke drie jaar intensief getoetst.
Het allerbelangrijkste is dat er een goede klik tussen u en de loopbaanadviseur.

Maak een afspraak

BLCC biedt u als loopbaancoach in Ede een passend loopbaantraject

Bij BLCC Loopbaanbegeleiding Ede krijgt u een persoonlijk coaching- of loopbaanbegeleidingstraject, dat volledig wordt afgestemd op uw situatie. In het intake gesprek verhelderen we uw vraag en krijgt u zicht op de invulling van een passend loopbaantraject. We maken in onderling overleg een plan voor het traject en leggen dit vast in een overeenkomst. U houdt zelf de regie door zelf een actieve inbreng te hebben.
De omvang van de loopbaantrajecten variëren van enkele gesprekken bij beroepskeuze en loopbaanoriëntatie tot maximaal een jaar bij outplacement. Jef van Beckhoven is tevens werkzaam als loopbaancoach in Wageningen, Veenendaal, Bennekom en Nijmegen.

De investering in een loopbaantraject

Een investering in een loopbaantraject is een investering in uw toekomst. Aangezien BLCC Loopbaanbegeleiding maatwerk levert, wordt per traject een begroting gemaakt op basis van €100, – per uur ex BTW.
In de meeste situatie vergoedt de werkgever de kosten. Deze kan de kosten verrekenen met de transitievergoeding. Wanneer u de kosten zelf moet betalen zijn er mogelijkheden om de kosten boven €250, – ( inclusief BTW) van de belasting af te trekken als scholingskosten. Raadpleeg hiervoor de website van de belastingdienst.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - BLCC