BLCC loopbaancoaching

Een nieuw perspectief op werk

U heeft een leuke baan waarin u zich goed thuis voelt. Op een bepaald moment merkt u echter dat uw werk meer energie kost dan u lief is, bijvoorbeeld door veranderingen in de werksituatie of in uw persoonlijk leven. Het werk verloopt moeizamer of lukt gewoon niet meer.
Of u krijgt het gevoel dat u meer uit uw werk zou kunnen halen. U wilt uw persoonlijke effectiviteit vergroten. In dit soort situaties zoekt u een positief kritische loopbaancoach die met u meekijkt en feedback geeft. BLCC Loopbaanbegeleiding denkt met u mee, inspireert u, en geeft deskundig advies waar nodig.

Coaching

BLCC Loopbaanbegeleiding werkt oplossingsgericht, vanuit de vragen die u heeft. We kunnen praktisch oefenen in situaties die u lastig vindt. Bijvoorbeeld het aanspreken van mensen in uw team op het nakomen van afspraken, of het stimuleren van medewerkers om meer van hun talenten in te zetten. Wellicht is een slecht nieuwsgesprek voor u lastig, of nee zeggen.
Wanneer u daarmee instemt kan BLCC een ervaren acteur inzetten die u helpt om situaties te oefenen. BLCC ondersteunt u bij het terugkijken op ervaringen op de werkplek en het zetten van nieuwe, concrete stappen.

Deze persoonlijke aanpak werd eerder met een klanttevredenheid van 8,2 tot 8,5 gewaardeerd. De diensten van BLCC Loopbaanbegeleiding zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering van CMI, Career Management Institute. Hiermee maakt BLCC samen met 300 collega’s deel uit van de Nederlandse top in Loopbaanbegeleiding.

Coaching bij jou in de buurt

Wil jij graag een loopbaancoach bij jou in de buurt? Bekijk waar wij onder andere actief zijn.

Loopbaancoach Ede

Loopbaancoach Wageningen

Loopbaancoach Bennekom

Bekijk onze overige diensten
Outplacement
Loopbaanorientatie
Tweedespoortraject

 

 

Voor meer informatie mail naar info@loopbaanbegeleiding.info of bel 0318 – 41 80 51

Ga naar contact

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - BLCC