BLCC Loopbaanbegeleiding Veenendaal geeft cliënten verschillende keuzes in loopbaancoaches in Veenendaal en omgeving. Een van die loopbaancoaches onderscheidt zich door kwaliteit voor de klant boven aan te stellen en heeft zich daarom laten certificeren bij het Career Management Institute. Dat betekent dat hij elke drie jaar moet aantonen dat hij zijn vak bij houdt, voldoende vlieguren gemaakt en op zijn niveau functioneert. Dit gebeurt onder andere in een gesprek met een hoogleraar in het vakgebied. Zijn naam is Jef van Beckhoven en is 30 jaar actief in Veenendaal en de omgeving. Sinds 1994 is hij werkzaam als zelfstandig, onafhankelijk loopbaancoach en trainer.

Stel uw loopbaanvraag aan Jef

Welke loopbaanvragen heeft u voor Jef als loopbaancoach Veenendaal?

Een loopbaancoach in Veenendaal kan van pas komen, als u geconfronteerd wordt met de vraag: wat ga ik verder in de toekomst doen? Juist als u nu naar uw zin werkt. Enkele van die redenen kunnen zijn:

  • Binnen de organisatie bent u door een reorganisatie boventallig geworden.
  • U koestert al langere tijd een loopbaanwens en u wilt die nu omzetten in daden.
  • In uw privéleven doen zich veranderingen voor en u wilt uw werk en privé beter op elkaar afstemmen.
  • U krijgt een promotie aangeboden en vraagt zich af, past het wel bij mijn eigen plannen?
  • Uw huidige functie biedt naar uw mening te weinig uitdaging, en u wilt hierin verandering aanbrengen.
  • Met welke vraag stapt u naar een loopbaancoach?

Loopbaancoach in Veenendaal

Voor loopbaancoach BLCC Loopbaanbegeleiding is Veenendaal en de directe omgeving, Ede, Wageningen, Bennekom en Barneveld het belangrijkste werkgebied.
Jef van Beckhoven is de drijvende kracht achter BLCC Loopbaanbegeleiding en heeft de afgelopen 30 jaar als loopbaancoach vele honderden mensen individueel begeleid in hun keuzeproces naar ander werk of de gewenste verandering. Daarnaast heeft hij honderden trainingen verzorgd.
Hij is een actieve netwerker en maakt deel uit van netwerken in de regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Barneveld en Renkum, en wilt op deze manier graag mensen met elkaar in contact brengen.

Persoonlijke aanpak

De persoonlijke aanpak van BLCC Loopbaanbegeleiding werd eerder met een klanttevredenheid van 8,2 tot 8,5 gewaardeerd. De diensten van BLCC zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering door het Career Management Institute, CMI. Hiermee maakt BLCC Loopbaanbegeleiding samen met tweehonderd collega’s deel uit van de Nederlandse top in loopbaanbegeleiding.
Wilt u weten wat BLCC Loopbaanbegeleiding voor u kan betekenen, vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via email of bel naar 0318 418051.

Maak een afspraak

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - BLCC