Jef van Beckhoven – 1952

Achtergrond
Na zijn studie aan de Landbouwuniversiteit, haalde Jef van beckhoven zijn pedagogische aantekening biologie en werkte twee jaar als docent in het middelbaar onderwijs. Hij maakte daarna een overstap naar de wereld van projectmanagement en werkgelegenheid en zette circa 150 innovatieve projecten voor werkloze hoger opgeleiden op bij uiteenlopende organisaties.
Samen met het hoofd personeelszaken van WUR ontwikkelde hij een Leergang Arbeidsmarkt voor afstuderenden van de universiteit. In deze tijd was hij een pionier op dit gebied.

Vanaf 1991 werkt hij zelfstandig als loopbaanadviseur en trainer. Hij volgde een driejarige opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie vervolgd met een opleiding Transactionele Analyse gecombineerd met NLP, NLP-masters, Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen.

De diensten van BLCC Loopbaanbegeleiding zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering van CMI, Career Management Institute. Hiermee maakt BLCC samen met tweehonderd collega’s deel uit van de Nederlandse top in Loopbaanbegeleiding.

Als geëngageerd loopbaanprofessional is hij steeds actief geweest binnen het vak bijvoorbeeld als mentor en beoordelaar bij CMI-certificering van loopbaanprofesionals. Recentelijk was hij een van de belangrijke drijvende krachten bij het initiatief en organisatie bij de Dag van de Loopbaan bij het NOLOC. Eerder  was hij actief  binnen het laboratorium voor loopbaanadviseurs ( NVO2), het ontbijtnetwerk Gelderland voor loopbaanadviseurs .

Voor meer informatie kijk ook op: nl.linkedin.com/in/jefvanbeckhoven/

Voor meer informatie mail naar info@loopbaanbegeleiding.info of bel 0318 – 41 80 51

Ga naar contact

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - BLCC