Loopbaanbegeleiding Veenendaal: Jef van Beckhoven

BLCC Loopbaanbegeleiding Veenendaal geeft cliënten verschillende keuzes in loopbaancoaches in Veenendaal en omgeving.

Jef van Beckhoven is de drijvende kracht achter BLCC Loopbaanbegeleiding en heeft de afgelopen 30 jaar als loopbaancoach vele honderden mensen individueel begeleid in hun keuzeproces naar ander werk of de gewenste verandering. Daarnaast heeft hij honderden trainingen verzorgd. Hij is een actieve netwerker en maakt deel uit van diverse netwerken in de regio Ede en wil op deze manier graag mensen met elkaar in contact brengen.

Jef heef zich laten certificeren bij het Career Management Institute. Dat betekent dat hij elke drie jaar moet aantonen dat hij zijn vak bij houdt, voldoende vlieguren gemaakt en op zijn niveau functioneert. Dit gebeurt onder andere in een gesprek met een hoogleraar in het vakgebied. Sinds 1994 is hij werkzaam als zelfstandig, onafhankelijk loopbaancoach en trainer.

Stel uw loopbaanvraag aan Jef

Welke loopbaanvragen heeft u?

Loopbaanbegeleiding kan van pas komen, als u geconfronteerd wordt met de vraag: wat ga ik verder in de toekomst doen? Juist als u nu naar uw zin werkt. Enkele van die redenen kunnen zijn:

  • Binnen de organisatie bent u door een reorganisatie boventallig geworden.
  • U koestert al langere tijd een loopbaanwens en u wilt die nu omzetten in daden.
  • In uw privéleven doen zich veranderingen voor en u wilt uw werk en privé beter op elkaar afstemmen.
  • U krijgt een promotie aangeboden en vraagt zich af, past het wel bij mijn eigen plannen?
  • Uw huidige functie biedt naar uw mening te weinig uitdaging, en u wilt hierin verandering aanbrengen.
  • Met welke vraag stapt u naar een loopbaancoach?

Persoonlijke aanpak

De persoonlijke aanpak van BLCC Loopbaanbegeleiding werd eerder met een klanttevredenheid van 8,2 tot 8,5 gewaardeerd. De diensten van BLCC zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering door het Career Management Institute, CMI. Hiermee maakt BLCC Loopbaanbegeleiding samen met tweehonderd collega’s deel uit van de Nederlandse top in loopbaanbegeleiding.

Maak een afspraak

Wilt u weten wat BLCC Loopbaanbegeleiding Veenendaal voor u kan betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via email of bel naar 0318 418051.

Maak een afspraak

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC