Loopbaancoach Apeldoorn: Jef van Beckhoven

Zoekt u een loopbaancoach in Apeldoorn, dan bent u waarschijnlijk bezig met het zoeken naar een andere baan. De redenen daarvoor kunnen uiteen lopen. Misschien moet u van baan veranderen vanwege reorganisatie of wilt u meer voldoening uit uw werk halen. Wellicht heeft u een droombaan op het oog en wilt u weten of dit realistisch is. Wat u reden om te wisselen van baan ook is, Jef van Beckhoven van BLCC Loopbaanbegeleiding kan u adviseren en u begeleiden bij een loopbaanbegeleidingstraject. Staat u op juist op het punt om een studie of beroep te kiezen? Dan kunt u ook voor studiekeuzebegeleiding bij Jef terecht. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Loopbaanbegeleiding, outplacement en beroepskeuze

Er zijn verschillende voordelen als u kiest voor loopbaanbegeleiding nabij Apeldoorn van BLCC. Naast zijn persoonlijke aanpak, zijn de diensten van Jef al langere tijd op een hoog kwaliteitsniveau erkend. Hij is gecertificeerd door het Career Management Institute (CMI). Samen met honderden collega’s maakt hij deel uit van de Nederlandse top als loopbaancoach.

Werkwijze

Het coachings- en loopbaanbegeleidingstraject wordt volledig afgestemd op uw situatie. Samen stellen wij een plan op zodat u zelf nauw betrokken blijft bij het traject. Met onze jarenlange ervaring en uiteenlopende begeleidingstrajecten, bent u verzekerd van een coachingtraject op maat.

Ontwikkeladvies

Houd jij je bezig met je baan in de toekomst? Ben je nu tevreden of wil en kun je meer dan je nu doet? Ben jij over 5 jaar nog interessant op de arbeidsmarkt? Ben je op zoek naar compleet iets anders? Bij al deze vragen kun je rekenen op een advies op maat van Jef als loopbaanadviseur. Dit is geheel kosteloos! De enige voorwaarde is dat u 18 jaar of ouder bent. Het ontwikkeladvies behoort bij de regeling NL leert door van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wil je je meer info of je aanmelden? Neem gerust contact op met Jef. Hij regelt de subsidie!

Maak een afspraak

BLCC is gevestigd in Bennekom en richt zich op de hele regio, waaronder Arnhem, Ede, Veenendaal en Apeldoorn. Bekijk de ervaringen van anderen. Wist u dat als u zelf de kosten betaalt voor loopbaanbegeleiding dat u deze fiscaal mag aftrekken? Jef kan u meer vertellen over de voorwaarden. Neem vrijblijvend contact op.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC