Loopbaancoach Arnhem: Jef van Beckhoven

Loopbaancoach in de regio Arnhem: Jef van Beckhoven kan helpen als het hoog tijd is voor een nieuwe carrière of een vervolgstap daarin. Wilt u juist weer meer voldoening krijgen in uw huidige werk dan kan loopbaanbegeleiding nabij Arnhem daar ook bij helpen. Het is misschien lastig om de eerste stap te zetten, maar samen met loopbaancoach Jef komt dat helemaal in orde.

Gecertificeerd loopbaanadviseur

Jef is als loopbaanadviseur in 2008 door CMI gecertificeerd. Dat betekent dat elke drie jaar zijn deskundigheid, ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en zijn ervaring worden getoetst door zeer ervaren loopbaanadviseurs. Dat is wel zo prettig als je bedenkt dat er ongeveer ruim 15.000 loopbaanadviseurs actief zijn in Nederland. Bovendien is het een vrij beroep waardoor er geen eisen worden gesteld aan opleiding of ervaring. Bij Jef weet u zeker dat u goed zit.

Loopbaanbegeleiding, outplacement en beroepskeuze

Al ruim 25 jaar kunt u terecht bij Jef van Beckhoven  voor loopbaanbegeleiding, outplacement, beroep- en studiekeuze:

Ik werk samen met jongvolwassenen die een studie moeten kiezen tot aan 50-plussers die hun eigen bedrijf willen starten of juist weer in loondienst willen gaan werken. In mijn rol als loopbaanbegeleider stel ik met name vragen, leef ik mee en denk ik mee met mijn cliënten, en confronteer hen ook door soms een spiegel voor te zetten.”.  

Maak een afspraak

Bent u benieuwd wat Jef van Beckhoven voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een eerste verkennend gesprek. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Wanneer u het loopbaantraject ingaat kunt u dit onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekken. Gemiddeld kunnen we binnen maximaal 10 gesprekken een concreet actieplan opstellen aan de hand van uw wensen en uw werksituatie. Bent u benieuwd hoe anderen Jef als loopbaancoach hebben ervaren? Lees de ervaringen.

BLCC is gevestigd in Bennekom en richt zich met loopbaanbegeleiding op de regio, waaronder ook Arnhem, Wageningen, Ede, Veenendaal en Apeldoorn. Neem contact op om een afspraak te maken.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC