Loopbaancoach Wageningen: Jef van Beckhoven

Loopbaancoach in Wageningen: Jef van Beckhoven van BLCC Loopbaanbegeleiding kan u verder helpen als u van baan moet veranderen of als u graag meer voldoening uit uw werk wilt halen. Ook kunt u Jef benaderen om te kijken naar passende loopbaanperspectieven. Misschien gaat uw werkgever fuseren of krijgt het bedrijf een nieuw bestuur dat effect kan hebben op uw baan en toekomstperspectieven. Voor welke vraag u ook contact met BLCC Loopbaanbegeleiding opneemt, Jef van Beckhoven begeleidt u graag tijdens uw keuzeproces. Dat kan gaan om een nieuwe baan of een andere gewenste verandering.

Stel uw loopbaanvraag

Werkwijze

Als u kiest voor Jef van Beckhoven gaat er eerst een persoonlijk en kosteloos kennismakingsgesprek aan vooraf. Pas als er een vertrouwensband is, kan er in zijn ogen een effectieve en vruchtbare samenwerking tot stand komen. Zijn loopbaanbegeleiding kenmerkt zich door een hoge mate van persoonlijke afstemming en aandacht voor de situatie waarin u verkeert. Zijn cliënten zijn zeer tevreden over deze aanpak en gaven Jef gemiddeld een 8,2 tot 8,5 voor deze werkwijze. Samen maakt Jef met zijn cliënt een plan, waarbij de eigen inbreng van groot belang is. Tijdens het traject staat leren, uitproberen en de toepassing in uw dagelijks leven centraal.

Loopbaantrainingen voor studenten

Jef van Beckhoven heeft in Wageningen gestudeerd en een kleine 10 jaar aan de universiteit gewerkt. Daar hielp hij werkloze academici aan het werk voor innovatieve projecten. Daarnaast heeft hij veel loopbaantrainingen voor studenten die van de universiteit gingen afstuderen verzorgd in samenwerking met personeelszaken en andere medewerkers van de WUR. De diensten van Jef van Beckhoven zijn door het Career Management Institute, CMI, op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering. Dat betekent dat zijn dienstverlening tot de top binnen de loopbaanbegeleiding behoort.

Loopbaanbegeleiding, outplacement en beroepskeuze

Naast loopbaanbegeleiding kunt u voor speciale trajecten binnen dit vak ook bij Jef terecht. Zo is Jef gespecialiseerd in outplacement. Dit zijn trajecten waarbij mensen afscheid moeten nemen van hun bestaande baan en op zoek gaan naar een nieuwe passende functie en werkgever. Dat is heel breed: van een zzp’er die weer in loondienst wil gaan werken tot en met Nederlanders die jarenlang in het buitenland hebben gewerkt en weer willen toetreden tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Naast outplacement kunt u ook bij Jef terecht voor een tweede spoortraject. Dat is geval wanneer u op zoek bent naar een nieuwe baan nadat u door ziekte bent uitgevallen. Jef van Beckhoven werkt ook graag met mensen die zichzelf als ouderen op de arbeidsmarkt zien en hun deskundigheid en ervaring willen vertalen naar een nieuwe functie in Wageningen of in de omgeving daarvan.

Maak een afspraak

BLCC is gevestigd in Bennekom en richt zich met loopbaanbegeleiding op de regio, waaronder Wageningen, Arnhem, Ede, Veenendaal en Apeldoorn. Neem contact op om een afspraak te maken.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC