Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers: Nadenken over je toekomstbestendigheid!

Je bent tevreden over je werk. Maar hoe ziet dit er over 5 of 10 jaar uit? Wat is nodig om in de toekomst op too  te blijven? Kun je en je wil meer dan je nu doet?  Ben je dan nog interessant voor de arbeidsmarkt? Heb je al een plan hiervoor?

Ontwikkeladvies, wat heb je eraan, wat levert het op?

Tijdens het Ontwikkeladvies krijg je kosteloos, in een veilige omgeving, een op maat gemaakt advies. In een drietal gesprekken van 1.5 uur, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een bruikbaar Ontwikkelplan opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Hiermee krijg je een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend in de toekomst verder kunt gaan.

Subsidieregeling, gratis voor deelnemers 45+

Het Ontwikkeladvies wordt sinds begin dit jaar gesubsidieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen. De belangstelling om hier aan mee te doen is groot

Ontwikkeladvies, subsidie voor iedere werkende 45-plusser!

Het ontwikkeladvies is per 1 januari 2019 opengesteld voor iedere 45 plusser die 12 uur of meer werkzaam is in loondienst, als zzp-er of via een uitzendbureau.

Ontwikkeladvies door BLCC Loopbaanbegeleiding in Bennekom en omgeving

BLCC Loopbaanbegeleiding is 25 jaar werkzaam voor uiteenlopende doelgroepen en opdrachtgevers. Naast ontwikkeladvies biedt BLCC outplacement, beroepskeuze en coaching aan.

Aanmelden voor Ontwikkeladvies 45 plus is eenvoudig

Aanmelden voor ontwikkeladvies is heel eenvoudig. Het aanmelden en de subsidieaanvraag verloopt geheel via BLCC Loopbaanbegeleiding. Jij hebt hier geen omkijken naar.

Ben je geinteresseerd? Maak dan een afspraak met BLCC | Jef van Beckhoven 0318418051 of mail naar info@loopbaanbegeleiding.info.

 

 

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - BLCC