Let op: de huidige subsidieregeling is per 1 januari 2020 stopgezet. Binnenkort wordt er een nieuwe regeling getroffen. Wij houden u op de hoogte.

 

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers: Nadenken over je toekomstbestendigheid!

Je bent tevreden over je werk. Maar hoe ziet dit er over 5 of 10 jaar uit? Wat is nodig om in de toekomst up too date te blijven? Kun je en je wil meer dan je nu doet?  Ben je dan nog interessant voor de arbeidsmarkt? Heb je al een plan hiervoor?

Ontwikkeladvies, wat heb je eraan, wat levert het op?

Tijdens het Ontwikkeladvies krijg je kosteloos, in een veilige omgeving, een op maat gemaakt advies. In een drietal gesprekken van 1.5 uur, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een bruikbaar Ontwikkelplan opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Hiermee krijg je een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend in de toekomst verder kunt gaan.

Subsidieregeling, gratis voor deelnemers 45+

Het Ontwikkeladvies wordt sinds begin dit jaar gesubsidieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen. De belangstelling om hier aan mee te doen is groot

Ontwikkeladvies, subsidie voor iedere werkende 45-plusser!

Het ontwikkeladvies is per 1 januari 2019 opengesteld voor iedere 45 plusser die 12 uur of meer werkzaam is in loondienst, als zzp-er of via een uitzendbureau.

Ontwikkeladvies door BLCC Loopbaanbegeleiding in Bennekom en omgeving

BLCC Loopbaanbegeleiding is 25 jaar werkzaam voor uiteenlopende doelgroepen en opdrachtgevers. Naast ontwikkeladvies biedt BLCC outplacement, beroepskeuze en coaching aan.

Aanmelden voor Ontwikkeladvies 45 plus is eenvoudig

Aanmelden voor ontwikkeladvies is heel eenvoudig. Het aanmelden en de subsidieaanvraag verloopt geheel via BLCC Loopbaanbegeleiding. Jij hebt hier geen omkijken naar.

Ben je geinteresseerd? Maak dan een afspraak met BLCC | Jef van Beckhoven 0318418051 of mail naar info@loopbaanbegeleiding.info.

Let op: de huidige subsidieregeling is per 1 januari 2020 stopgezet. Binnenkort wordt er een nieuwe regeling getroffen. Wij houden u op de hoogte.

 


Ervaringen van Leonore Noorduyn met Ontwikkeladvies 45+

In actie, dankzij ontwikkeladvies 45 +

Als zelfstandig ondernemer naar een loopbaancoach? Ligt misschien niet voor de hand, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan.
Mijn bedrijf draaide niet zoals ik wil, ideeën genoeg, maar de uitvoering bleef vaak steken. Schijnt vaker voor te komen bij introverte mensen, zoals Jef mij vertelde…

Bovendien overwoog ik om een nieuwe tak onder mijn bedrijf te zetten: ik ben bezig aan een opleiding tot zielscoach, een vak dat ik wil uitoefenen naast het vak van tekstschrijver en schrijfcoach. Maar hoe combineer ik die vakgebieden?
Ik had drie gesprekken van 1,5 uur bij Jef. Hij luisterde, stelde vragen en confronteerde me met mijn wensen en mijn belemmeringen. Heerlijk om zo te kunnen sparren met iemand die werkelijk naar je luistert.

Dankzij de oefeningen die Jef me gaf heb ik meer inzicht gekregen in wat ik werkelijk wil. Dat samen met de gesprekken die we hebben gevoerd, heeft me energie gegeven om eindelijk eens dat te doen wat ik me al zo lang voorneem. Nu zie ik ook duidelijk voor ogen welke stappen ik ga zetten om in actie te komen en heb die eerste stappen zelfs direct gezet. Jef drukt namelijk, op een vriendelijke manier, net zo lang door tot ik concreet word. In één woord: inspirerend.

Ik kan deze gesprekken met Jef aan elke zzp’er aanraden die op een kruispunt staat.

 

 

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - BLCC