Ontwikkeladvies, welke kant ga jij op?

Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in een andere sector of zit je goed op je plek? Ben je tevreden over je werk? Hoe ziet dit er over 2 jaar uit? Wat is nodig om nu en in de toekomst tevreden te blijven? Kun je en wil je meer dan je nu doet? Hoe ziet je werk eruit over 5 jaar, ben je dan nog interessant in de arbeidsmarkt? Heb je al een plan hiervoor? Of wil je heel ander werk gaan doen?

Ontwikkeladvies, wat heb je eraan, wat levert het op?

Tijdens het Ontwikkeladvies krijg je kosteloos, in een veilige omgeving, een op maat gemaakt advies. In een drietal gesprekken van 1.5 uur, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn. Ook ondersteuning bij het kiezen van de juiste scholing of tips bij solliciteren behoort tot de mogelijkheden. Aan het eind van het traject heb je een ontwikkelplan waarin we samen concrete acties hebben geformuleerd die je kunt ondernemen om te zorgen dat je prettig werkend in de toekomst verder kunt gaan!

Voor alle werkenden en werkzoekenden!

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioen- gerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door. Van werkzoekenden tot werkenden, flexwerkers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers. Maak je als ondernemer gebruik van NOW 2.0? Attendeer je werknemers dan op NL leert door en voldoe hiermee aan de NOW 2.0-inspanningsverplichting om scholing te stimuleren.

Wat doe jij over 2 jaar?

Alle werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijg je zicht op de mogelijkheden die er voor je zijn op de huidige arbeidsmarkt. Het werk verandert en door de Corona-crisis verandert de arbeidsmarkt fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd en er komen nieuwe banen bij en er zijn banen die verdwijnen. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft deze regeling in het leven geroepen om mensen te helpen om hun eigen toekomstperspectief te ontdekken in deze tijd van onzekerheid.

Meld je eenvoudig aan voor Ontwikkeladvies:

Aanmelden is heel eenvoudig. De loopbaanadviseur vraagt de subsidie aan. Jij hebt hier geen omkijken naar. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact met ons opnemen.

Contact opnemen

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - BLCC