Gratis ontwikkeladvies: gesprekken om verder te komen in je loopbaan.

Op 1 december is het ontwikkeladviesportaal weer geopend. Op 2 december was de limiet van 55.000 aanmeldingen bereikt. Aanvragen zijn daarom nu niet mogelijk.

Soms weet je het niet meer in je loopbaan of studie. Je werk past niet meer bij je, je weet niet goed wat je dan wel wil. Misschien ben je werkloos en lukt het niet om die baan te vinden. Of je bent toe aan een nieuwe stap, als werknemer of als zelfstandige, maar je vraagt je af hoe je dat voor elkaar krijgt.

Zijn dit soort situaties herkenbaar voor jou of voor iemand in je naaste omgeving? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het gratis Ontwikkeladvies is er voor iedereen die met vragen zit rondom zijn of haar loopbaan. De overheid subsidieert dit advies. Ideaal, zeker in onzekere tijden voor baanbehoud en het vinden van nieuw werk.

Wat heb je aan het Ontwikkeladvies?

De resultaten zijn heel concreet. Je ontdekt bijvoorbeeld wat er nodig is om zo met je leiding gevende in gesprek te gaan om meer voldoening uit je werk te krijgen. Je krijgt meer gevoel voor wat goed bij jou past om wel aan een baan te komen. Je zelfvertrouwen stijgt, zodat je initiatieven neemt, waar je eerst niet eens van durfde te dromen. Kortom, je merkt hoe jij meer invloed kan uitoefenen op je eigen loopbaan. Dit blijkt ook uit een landelijke evaluatie. De ontwikkeladviezen hebben een positief effect, deelnemers zijn zich na afloop bewuster van hun kwaliteiten en loopbaanstappen.

Een operazanger door corona zonder werk: “Jef wist zeer deskundig en in alle rust in de eerste sessie al een goed overzicht te creëren van mijn situatie. Ik kon daardoor snel knopen doorhakken en een nieuwe richting inslaan. Ik ontdekte hoe ik toch anders naar mezelf en naar mijn situatie kan kijken“.

Een zelfstandig ondernemer: “Dankzij het ontwikkeladvies bij Jef zie ik nu duidelijk voor ogen welke stappen ik ga zetten om in actie te komen en heb die eerste stappen zelfs direct gezet. Jef drukt namelijk, op een vriendelijke manier, net zo lang door tot je concreet wordt ”.

Wat houdt het ontwikkeladvies in?

Er zijn drie gesprekken met je loopbaanadviseur. Daarin komen jouw kwaliteiten, drijfveren en interesses aan de orde. Naar aanleiding hiervan bedenk je samen met de loopbaanadviseur haalbare en concrete stappen die je verder helpen in de richting van je loopbaanwensen.

Deelname aan het traject is kosteloos en eenvoudig, de loopbaanadviseur regelt de subsidieaanvraag en afhandeling.

Heb je interesse?

Meld je aan via info@loopbaanbegeleidin.info, dan neemt Jef van Beckhoven telefonisch contact met je op. Of bel met 06 15 35 75 65

Contact opnemen

Jef van Beckhoven
BLCC Loopbaanbegeleiding
info@loopbaanbegeleiding.info

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC