Let op: Op 1 december is het ontwikkeladviesportaal weer geopend en op 2 december was de limiet van 55.000 aanmeldingen alweer bereikt en is het ontwikkeladviesportaal gesloten. Een traject aanvragen is helaas niet meer mogelijk voor deze periode.

Ontwikkeladvies, welke kant ga jij op?

Soms weet je het niet meer in je loopbaan of studie. Je werk past bijvoorbeeld niet meer bij je, en je weet niet goed wat je dan wel wil. Misschien ben je werkloos en het lukt je maar niet om die baan te vinden. Of je bent toe aan een nieuwe loopbaanstap, als werknemer of als zelfstandige, maar je vraagt je af hoe je dat voor elkaar krijgt.

Zijn dit soort situaties herkenbaar voor jou of voor iemand in je naaste omgeving? Dan heb ik goed nieuws voor je. Vanaf 1 december 2020 is er weer het gratis Ontwikkeladvies, voor iedereen die met vragen zit rondom zijn of haar loopbaan. De overheid subsidieert. Ideaal, zeker nu corona de onzekerheden alleen maar groter maakt over baanbehoud en het vinden van nieuw werk.

Wat heb je aan het Ontwikkeladvies?

De resultaten zijn heel concreet. Je ontdekt bijvoorbeeld wat er nodig is om zo met je leiding gevende in gesprek te gaan om meer voldoening uit je werk te krijgen. Je krijgt meer gevoel voor wat goed bij jou past om wel aan een baan te komen. Je zelfvertrouwen stijgt, zodat je initiatieven neemt, waar je eerst niet eens van durfde te dromen. Kortom, je merkt hoe jij meer invloed kan uitoefenen op je eigen loopbaan.
Dit blijkt ook uit een landelijke evaluatie. De ontwikkeladviezen hebben een positief effect, deelnemers zijn zich na afloop bewuster van hun kwaliteiten en loopbaanstappen.

Een operazanger door corona zonder werk: “Jef wist zeer deskundig en in alle rust in de eerste sessie al een goed overzicht te creëren van mijn situatie. Ik kon daardoor snel knopen doorhakken en een nieuwe richting inslaan. Ik ontdekte hoe ik toch anders naar mezelf en naar mijn situatie kan kijken“.

Een zelfstandig ondernemer: “Dankzij het ontwikkeladvies bij Jef zie ik nu duidelijk voor ogen welke stappen ik ga zetten om in actie te komen en heb die eerste stappen zelfs direct gezet. Jef drukt namelijk, op een vriendelijke manier, net zo lang door tot je concreet wordt ”.

Wat houdt het ontwikkeladvies in?

Er zijn drie gesprekken met de loopbaanadviseur. Daarin komen jouw kwaliteiten, drijfveren en interesses aan de orde. Naar aanleiding hiervan bedenk je samen met de loopbaanadviseur haalbare en concrete stappen die je verder helpen in de richting van je loopbaanwensen.
Deelname aan het traject is kosteloos en eenvoudig, de loopbaanadviseur regelt de subsidieaanvraag en afhandeling.

Aanmelden

Heb je interesse? Meld je aan via info@loopbaanbegeleidin.info, dan neem ik telefonisch contact met je op. Wil je meer informatie over het ontwikkeladvies bel 0615357565

Contact opnemen

Jef van Beckhoven
BLCC Loopbaanbegeleiding
info@loopbaanbegeleiding.info
www.loopbaanbegeleiding.info

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - BLCC