Loopbaancoaching met BLCC

Loopbaancoaching helpt u weer op weg als u merkt dat uw werk meer energie kost dan u lief is.  Of u krijgt het gevoel dat u meer uit uw werk zou kunnen halen. Of u wilt uw persoonlijke effectiviteit vergroten.

In dit soort situaties zoekt u een positief kritische loopbaancoach die met u meekijkt en feedback geeft. BLCC Loopbaanbegeleiding denkt met u mee, inspireert, en geeft u deskundig advies waar nodig.

Persoonlijke loopbaancoaching

Jef van Beckhoven van BLCC werkt oplossingsgericht, vanuit de vragen die u heeft. We kunnen praktisch oefenen in situaties die u lastig vindt. Bijvoorbeeld het aanspreken van mensen in uw team op het nakomen van afspraken, of het stimuleren van medewerkers om meer van hun talenten in te zetten. Wellicht is een slecht nieuwsgesprek voor u lastig, of nee zeggen.

Wanneer u daarmee instemt kan BLCC een ervaren acteur inzetten die u helpt om situaties te oefenen. BLCC ondersteunt u bij het terugkijken op ervaringen op de werkplek en het zetten van nieuwe, concrete stappen.

Deze persoonlijke aanpak werd eerder met een klanttevredenheid van 8,2 tot 8,5 gewaardeerd. De diensten van Jef van Beckhoven zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering van CMI, Career Management Institute. Hiermee maakt hij samen met 300 collega’s deel uit van de Nederlandse top in loopbaanbegeleiding.

Bekijk de overige diensten van BLCC:
Outplacement
Loopbaanorientatie
Tweedespoortraject

Maak een afspraak

BLCC Loopbaanbegeleiding is gevestigd in Bennekom en werkt in de ruime regio rond Ede, Veenendaal, Wageningen, Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen,

Voor meer informatie mail naar info@loopbaanbegeleiding.info of bel 06 15357565

Ga naar contact

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - BLCC